Projecten

BEZOEK SHOWROOM

Van Munster beschikt over twee grote showrooms in Gouda en Zwijndrecht met een enorme aanbod op het gebied van sanitair en tegels. Alle gerenommeerde merken zijn vertegenwoordigd in de showrooms. In Gouda staan op een oppervlakte van ca. 2200 m2 meer dan 100 opstellingen en in Zwijndrecht op ca. 1200 m2 ruim 90 opstellingen.

De verkoopadviseurs begeleiden en adviseren de consumenten bij het samenstellen van de nieuwe badkamer naar zijn of haar keuze. Voor het maken van de gewenste indeling wordt aan tafel gebruik gemaakt van een 3D-tekenprogramma. In de showroom is het standaard sanitair en of tegelwerk te zien. De consument bepaalt tezamen met de verkoopadviseur op basis van smaak, levensbehoefte en budget de inrichting van de nieuwe badkamer.

Het streven van Van Munster is om voor iedereen een badkamer van maximale schoonheid te creëren.

AFSPRAAK MAKEN
Ruim voor de sluitingsdatum worden de consumenten uitgenodigd voor een bezoek de showroom in Gouda of Zwijndrecht.Om bij een bezoek aan de showroom direct geholpen te kunnen worden, raden wij aan vooraf een afspraak te maken, aangezien anders de kans aanwezig is dat er geen verkoopadviseur beschikbaar is.

Klik hier voor maken van een afspraak.