Van Munster
Van Munster

OVER ONS

Van Munster & Zonen BV is in 1967 opgericht en sindsdien al ruim 50 jaar een begrip op het gebied van sanitair in West- en Midden Nederland.
Van Munster is de specialist voor een complete badkamer en/of toiletcombinatie maar ook voor een los badmeubel, een douchewand, accessoires of zelfs een complete wellnessruimte, al dan niet geïntegreerd in de badkamer, kunt u bij ons terecht.

Wij zijn de sanitairpartner van de projectontwikkelaar, de aannemer, de installateur en de consument bij nieuwbouwprojecten, maar ook in het geval van een renovatie hebben wij met onze luxe showrooms te Gouda en Zwijndrecht heel veel te bieden.
Indien nodig kunnen wij bemiddelen bij het vinden van een betrouwbare installateur die uw volledige sanitairplannen kan realiseren. In het geval u de installatie zelf wenst te regelen kunnen wij u namens een van onze partners een aantrekkelijke aanbieding maken voor de gewenste producten tegen een uiterst concurrerende prijs.

Kwaliteit staat bij van Munster hoog in het vaandel. Dit heeft er in geresulteerd dat wij in 1996 het ISO-9002 certificaat behaald hebben, het is dan ook niet voor niets dat wij al ruim 20 jaar de sanitairleverancier van het Koninklijke Huis zijn.