Vacatures
Van Munster

VACATURES

 

 

MAGAZIJNMEDEWERKER WADDINXVEEN (M/V)

(39 uur per week)

 

Ben jij iemand die van aanpakken weet en wil je werken in een gloednieuw magazijn? Voel je je prettig in een dynamisch team en ben je ook graag onderdeel van een grotere organisatie? Dan zoeken wij jou! Werken bij Van Munster in Waddinxveen is geen dag hetzelfde. Vanwege onze zeer ruime keuze aan materialen en specifieke wensen van de klant creëren wij unieke op maat gemaakte badkamers.

 

Werkzaamheden:

Samen met jouw collega’s in het magazijn zorg jij er elke dag voor dat de goederen op een juiste manier worden ontvangen, opgeslagen, gepickt, verpakt en verzonden naar onze klanten. Je houdt van een net en opgeruimd magazijn en zorgt ervoor dat het magazijn een visitekaartje is van het bedrijf. Daarnaast verwerk je de retouren en ondersteun je bij het voorraadbeheer.

Dit doe je natuurlijk allemaal niet alleen, je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team.

 

Je profiel:

Je bent communicatief en administratief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent flexibel, kan fysiek werk verrichten en kan werken met computers. Ervaring met ERP pakketten en scanners is een pré. Net als ervaring met magazijnwerk.
Een heftruck en/of reachtruck certificaat behoort tot de opleidingsmogelijkheden, maar als je deze al hebt dan is dit ook zeker een pré.
Je bent 39 uur per week beschikbaar (ma-do 08.00 tot 17.00, en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur)

 

Informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Elsinga (nie@vanmunster.nl of 0182-555999). 

 

 

VERKOOP BINNENDIENST MEDEWERKER GOUDA (M/V)

(39 uur per week)

 

Ben jij iemand die van aanpakken houdt en problemen het liefst voor is? Iemand die graag gestructureerd werkt en snapt hoe je het slimst van A naar B komt? Voel je je prettig in een dynamisch team en ben je ook graag onderdeel van een grotere organisatie? Dan zoeken wij jou!

 

Werkzaamheden:

 

Werken bij Van Munster in Gouda is geen dag hetzelfde, omdat geen klant hetzelfde is en de keuze in badkamers en wellness producten echt reuze is. Nadat de showroom de order heeft binnengehaald,  neem je de lead in het vervolgtraject. Je zorgt ervoor dat de orders nog eens gecontroleerd en besteld worden bij de fabrikanten. Daarna bewaak je ze en zorg je er voor dat de goederen op tijd bij onze klanten arriveren.  Ook de aftersales hoort bij je takenpakket. Je communiceert intensief met de installateur, fabrikant en soms ook met de consument. Je bent dus echt een spin in het web!

 

Je profiel:

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief en administratief zeer vaardig. Je bent flexibel en kan omgaan met verschillende emoties en verwachtingen. Branche ervaring is in je voordeel, maar niet noodzakelijk.   Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een zeer  goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Je bent 39 uur per week beschikbaar voor deze functie.

 

Informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen van den Berg (jvdb@vanmunster.nl of 0182-555999). 

 

 

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GOUDA (M/V)

(minimaal 24 uur per week)

 

Ben jij iemand die van aanpakken houdt en problemen het liefst voor is? Iemand die graag gestructureerd werkt en snapt hoe je het slimst van A naar B komt? Voel je je prettig in een dynamisch team en ben je ook graag onderdeel van een grotere organisatie? Dan zoeken wij jou!

 

Werkzaamheden:

Crediteurenadministratie

- Verwerken en boeken van inkoopfacturen in Microsoft Dynamics NAV

- Beantwoorden van interne en externe vragen via mail en telefoon

- Reclameren van prijsverschillen/retourzendingen

Debiteurenbeheer

-Versturen van aanmaningen

-Contact met klant inzake openstaande posten en/of overschrijding kredietlimiet (zowel telefonisch als per mail)

Limieten beheren

-Aanvragen en beheren van kredietlimieten bij verzekeringsmaatschappij op klantniveau.

-Contact met kredietverzekering/klant over het (niet) verkrijgen van voldoende krediet.

Je profiel:

- MBO werk- en denkniveau

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

- Goede communicatieve vaardigheden

- Ervaring met geautomatiseerde systemen (ERP pakketten/MS Office )

- In staat om zelfstandig te werken

 

Informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen van den Berg (jvdb@vanmunster.nl of 0182-555999). 

 

 

BADKAMER VERKOPER SHOWROOM GOUDA (M/V)

(31-39 uur per week)

 

Ben jij iemand die passie heeft voor interieur en design? Iemand die bovendien graag gestructureerd werkt en snapt hoe je het slimst van A naar B komt? Voel je je prettig in een dynamisch team en ben je ook graag onderdeel van een grotere organisatie? Dan zoeken wij jou!

Werken bij Van Munster is geen dag hetzelfde. Vanwege onze zeer ruime keuze aan materialen en specifieke wensen van de klant creëren wij unieke op maat gemaakte badkamers. 

Je profiel: 

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief en administratief zeer vaardig. Je bent flexibel en kan omgaan met verschillende emoties en verwachtingen. Branche ervaring is in je voordeel, maar zeker niet noodzakelijk.   Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en een zeer  goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Je bent tenminste 31 tot 39 uur per week beschikbaar voor deze functie.

 

 

Informatie: 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mariska de Vroed (mdv@vanmunster.nl of 0182-555999). 

 

 

 

SOLLICITATIE

Van Munster is binnen de branche een toonaangevend bedrijf waar collegialiteit, flexibiliteit en plezier in het werk als belangrijk worden gezien.
Wij bieden een afwisselende baan binnen een gemotiveerd team.
De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en je ervaring.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van CV kun je  mailen naar: sollicitatie@vanmunster.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.