Vacatures

VACATURES

 

VERKOOP BINNENDIENST MEDEWERKER (M/V)

(39 uur per week)

 

Ben jij iemand die van aanpakken houdt en problemen het liefst voor is? Iemand die graag gestructureerd werkt en snapt hoe je het slimst van A naar B komt? Voel je je prettig in een dynamisch team, maar ben je ook graag onderdeel van een grotere organisatie? Dan zoeken wij jou!

Werken bij Van Munster is geen dag hetzelfde, omdat geen klant hetzelfde is en de keuze in badkamers en wellness producten echt reuze is. Nadat de showroom de order heeft binnengehaald, neem je de lead in het vervolgtraject. Je zorgt ervoor dat de orders nog eens gecontroleerd en besteld worden bij de fabrikanten. Daarna bewaak je ze en zorg je er voor dat de goederen op tijd bij onze klanten arriveren.  Ook de aftersales hoort bij je takenpakket. Je communiceert intensief met de installateur, fabrikant en soms ook met de consument. Je bent dus echt een spin in het web! 


Je profiel: 
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief, klantgericht en administratief vaardig. Je bent flexibel en kan omgaan met verschillende emoties en verwachtingen. Branche ervaring is in je voordeel, maar niet noodzakelijk.   Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een zeer  goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Je bent 39 uur per week beschikbaar voor deze functie.

 

SALESSUPPORT/BACKOFFICE SHOWROOM (M/V)

(31-39 uur per week)

 

Ben jij iemand die van aanpakken houdt en problemen het liefst voor is? Iemand die graag gestructureerd werkt en snapt hoe je het slimst van A naar B komt? Voel je je prettig in een dynamisch team, maar ben je ook graag onderdeel van een grotere organisatie? Dan zoeken wij jou!

Werken bij Van Munster is geen dag hetzelfde. Vanwege onze zeer ruime keuze aan materialen en specifieke wensen van de klant creëren wij unieke op maat gemaakte badkamers. 
De backoffice afdeling is gevestigd op het hoofdkantoor in Gouda. Nadat de showroomverkoper het ontwerp heeft gemaakt, neem je de lead in het vervolgtraject. Je maakt de offerte, verzorgt de technische tekeningen en communiceert direct met de consument, de aannemer en/of installateur. Als team ga je voor de score. Na ontvangst van de opdracht draag je deze over aan onze verkoopbinnendienst die vervolgens het administratieve en logistieke traject verzorgt. 

Je profiel: 
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief, klantgericht en administratief vaardig. Je bent flexibel en kan omgaan met verschillende emoties en verwachtingen. Branche ervaring of ervaring met het maken van technische tekeningen is in je voordeel. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht, gevoel voor techniek, een commerciële instelling en ervaring met programma’s als Word en Excel. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Je bent tenminste 31 tot 39 uur per week beschikbaar voor deze functie.

 

 

Informatie: 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hélène Frederix (hef@vanmunster.nl of 0182-555999). 

 

 

SOLLICITATIE

Van Munster is binnen de branche een toonaangevend bedrijf waar collegialiteit, flexibiliteit en plezier in het werk als belangrijk worden gezien.
Wij bieden een afwisselende baan binnen een gemotiveerd team.
De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en je ervaring.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van CV kun je  mailen naar: sollicitatie@vanmunster.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Inloggen

Als professional kunt u hier inloggen

Wachtwoord vergeten?
Vul eerst uw e-mailadres in.
Het ingevulde e-mailadres is niet geldig.
Er is geen gebruiker bekend met dit e-mailadres. Probeer het nogmaals.
Het wachtwoord is gereset en verstuurd naar uw e-mailadres.